We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.

Verberg deze melding

Hill ontwerp

Ik ben Hilly Bosman en ik ben de bedenker van Hill Ontwerp. Hill Ontwerp bestaat uit onder andere borstvoedingslintjes in heel veel verschillende uitvoeringen. Alles wordt met de hand gemaakt.

Voor “9up9down” heb ik een serie duurzame borstvoedingslintjes ontworpen. Een leuke nieuwe uitdaging. Deze lintjes zijn gemaakt van biologisch katoen (GOTS-gecertificeerd). De kleuren zijn mooi neutraal en het dessin is voorzien van een visgraatweving. Ook heb ik voor deze duurzame lijn speciale kaartjes ontwikkeld van natuurpapier.

Jaren geleden ben ik begonnen met het maken van borstvoedingslintjes na een vraag van het Borstvoedingscentrum in Zwolle. Zij wilden heel graag borstvoedingslintjes in meer kleuren en printjes. Dat vond ik een leuke uitdaging! Naast de borstvoedingslintjes maak ik haarknipjes voor meisjes van klein tot groot. En nog veel meer.

Wil je meer weten van Hill Ontwerp neem een kijkje op www.hillontwerp.nl of kom langs bij 9up9down in Arnhem.« Terug naar het overzicht

Blijf op de hoogte met:

Nieuws