• Persoonlijk advies
  • Gratis verzenden vanaf 100 euro NL
  • Gratis afhalen in onze winkel

4.8Out of 132 Reviews

    Lässig Zwemshort Whale caramel

    Lässig Lässig Zwemshort Whale caramel

    €32,99

    Productomschrijving

    Super schattig boardshortje van het mooie duurzame merk Lãssig. Dit boardshortje is niet alleen leuk vormgegeven maar ook heel praktisch. In het boardshortje zit een zwemluier. De luier is ontworpen voor de speciale behoeftes van uw baby of peuter. Het broekje heeft een comfortabele pasvorm en is gemaakt van extra zachte stof om rode billetjes te voorkomen. De binnenlaag vangt de plas op en houdt deze vast zodat wanneer je kindje in de tuin of op het strand speelt de billetjes droog blijven.
    Het shortje heeft naast de absorberende binnenvoering ook een UV bescherming factor 80. Lässig werkt als merk mee aan een beter milieu door het gebruik van gerecyclede materialen. Zo is de voering van deze prachtige zwembroek gemaakt van recycled polyester. Het buitenmateriaal is gemaakt van een hele fijne microvezel waar de zandkorrels niet doorheen kunnen. Ook is de stof voorzien van een vuilafstotende finish waardoor licht kleuren ook beschermt blijven tegen vuil.

    Maattabel:

    62/68 staat gelijk aan: 6 maanden
    74/80 staat gelijk aan: 6-12 maanden
    86 staat gelijk aan: 18 maanden
    92 staat gelijk aan: 24 maanden
    98 staat gelijk aan: 36 maanden

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »