We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.

Verberg deze melding

Hallo!

Wij zijn Wendy en Manon. Allebei moeder en enthousiaste ondernemer. Samen zijn wij eigenaar van 9up9down, welke bestaat uit een baby concept store in Arnhem en een webshop.  Gericht op één van de mooiste momenten in het leven; de negen maanden voor en negen maanden na de geboorte.

Het aankomend ouderschap staat bij ons centraal. Net als het kind dat verwacht wordt. Wij begrijpen dat er veel op je af kan komen. Naast een druk bestaan maak je je klaar voor een hele nieuwe levensfase. Met 9up9down willen wij een wereld creëren waarbinnen je even uit de drukte van alledag kan stappen. Bij ons kun je heerlijk shoppen en inspiratie opdoen.

Wij van 9up9down geven om de wereld waarin ieder kind geboren wordt. Via ons concept willen we iets terug geven aan de wereld door middel van duurzaam ondernemen. Onze producten onderscheiden zich door hun persoonlijke karakter en hun relatie tot duurzaamheid. Met duurzaam bedoelen we dat producten op een verantwoorde manier gemaakt zijn, een lange levensduur hebben, gerecycled zijn of van ecologisch materiaal gemaakt zijn.

Wil je op de hoogte blijven en inspiratie opdoen? Volg dan 9up9down op Facebook en Instagram.

Ons doel is het creëren van mooie momenten.

We wensen je veel plezier in onze webshop.

Blijf op de hoogte met:

Nieuws