• Persoonlijk advies
  • Gratis verzenden vanaf 100 euro NL
  • Gratis afhalen in onze winkel

4.8Out of 132 Reviews

    ByKay Draagzak cc de luxe minty grey

    ByKay ByKay Draagzak cc de luxe minty grey

    €164,95

    Productomschrijving

    De Click Carrier Deluxe van ByKay is een ergonomische draagzak met clips, waarin je je baby op je buik, heup en rug kunt dragen. Deze babydrager is perfect voor iedereen die houdt van gemakkelijk en snel: Click & Go!

    De Click Carrier Deluxe heeft een stevige foam buikband, een handig slaapkapje en los bijgeleverde voetsteuntjes die zorgen voor een ergonomische M-positie bij de grotere kinderen. Een koordje in de nek zorgt voor optimale nekondersteuning. Ook heeft de draagzak een verstelbaar rugpand, zodat hij een perfecte pasvorm heeft voor pasgeborenen, maar ook voor grotere kinderen. De banden zijn mooi weg te werken door middel van de elastiekjes aan de uiteinden. Je kunt de Click Carrier Deluxe eenvoudig en zonder hulp om doen. 

    De Click Carrier Deluxe is tot in detail ontworpen en oogt een stuk luxer dan de meer eenvoudige versie van deze draagzak, de Click Carrier Classic. De Click Carrier Deluxe is af te stellen door middel van banden en clips en een koordje. Bij de Click Carrier Classic doe je dit door middel van het rugpand op te rollen en met het bijgeleverde bandje te versmallen.

    Wij kunnen alle modellen voor u bestellen. Hierdoor is de levertijd soms net een dag langer dan normaal.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »