• Persoonlijk advies
  • Gratis verzenden vanaf 100 euro NL
  • Gratis afhalen in onze winkel

4.8Out of 132 Reviews

    Koeka boxkleed Amsterdam clay

    Koeka Koeka boxkleed Amsterdam clay

    €79,99

    Productomschrijving

    Een prachtig dik boxkleed Amsterdam in de kleur clay / naturel van het mooie Nederlandse merk Koeka. Een box is niet compleet zonder boxkleed waarop je baby heerlijk zacht kan liggen en spelen. Een kleed is een onlosmakelijk bijproduct voor in de box, maar kan je ook heel goed als speelkleed op de grond gebruiken. Dit mooie kleed is gemaakt van een combinatie van wafel met badstof. De ene kant is uitgevoerd in de kleur clay en de andere kant in de kleur naturel. Beide zijden van dit Koeka boxkleed zijn verschillend, dus je hebt eigenlijk twee boxkleden in een! Doordat de vulling met de naden is meegestikt, blijft de vulling goed op zijn plaats tijdens het wassen. Het boxkleed is lekker dik waardoor jouw kindje comfortabel kan rollen en spelen.

    De kleur Natural is ons paradepaardje in de wafelrange! De stof wordt ongebleekt en ongeverfd verwerkt waardoor je de natuurlijke vibe van de katoenplant als spikkeltjes terugziet in de stof. Hierdoor heeft de stof een pure, natuurlijke uitstraling die helemaal aansluit bij de lifestyle trends van nu.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »