• Persoonlijk advies
  • Gratis verzenden vanaf 100 euro NL
  • Gratis afhalen in onze winkel

4.8Out of 132 Reviews

    Naturkind Zonnescherm kinderwagen - Granada

    Naturkind Naturkind Zonnescherm kinderwagen - Granada

    €39,90

    Productomschrijving

    Een handig zonnescherm in de kleur Granada van het mooie duurzame Oostenrijkse merk Naturkind. Dankzij dit zonnescherm houd je de zon uit het gezicht van jouw kleintje wanneer hij lekker in de wagen ligt te slapen. Je bevestigt het scherm gemakkelijk met een lange elastiek aan de kap. Het scherm past zowel op de reiswieg als op de buggy. Je kan het scherm aanpassen aan de invalshoek van de zonnestralen zodat je baby optimaal in de schaduw zit. Het zonnescherm is gemaakt van 100% organisch katoen.

    Het zonnescherm kun je makkelijk schoonmaken met een vochtige doek. Mocht hij heel vies zijn dan kun je hem wassen op 30 graden fijnwasprogramma.

    LEVERTIJD EN VERZENDKOSTEN

    Interesse in de mooie producten van Naturkind? Dan kun je of contact met ons opnemen via de mail of je kunt ze natuurlijk bestellen via onze site. Wij leveren alleen producten van Naturkind binnen de EU. Wanneer je slechts een product/onderdeel nodig hebt rekent Naturkind 16 euro verzendkosten. We moeten dit dan doorberekenen. Hiervoor ontvang je dan een apart betalingsverzoek.

    De levertijd van de producten is gemiddeld 6 tot 8 weken.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »