• Persoonlijk advies
  • Gratis verzenden vanaf 100 euro NL
  • Gratis afhalen in onze winkel

4.8Out of 132 Reviews

    Silly Silas footless wool cream

    Silly Silas Silly Silas footless wool cream

    €28,00

    Productomschrijving

    Prachtige kwalitatieve dikke legging met elastieke bretels van het leuke merk Silly Silas. Jouw kleintje ziet er super schattig uit in deze heerlijke warme legging. De gebreide legging is gemaakt van een mix an merino wol en biologische katoen. Het voordeel van merino wol is dat het heel fijn is qua structuur en daardoor heel zacht aanvoelt. Het houdt de natuurlijke warmte van jouw kindje goed vast. De bretels zijn ideaal want hierdoor kan de legging nooit afzakken tijdens het kruipen, draaien of lopen. Combineer hem met een heerlijke warme trui of een fijn Alwero bodywarmertje.

    De wol komt van mulesing schapen en heeft een Responsible Wool Standard (RWS). De legging is gemaakt in Spanje in een locale familie fabriek waar ze meer dan 50 jaar ervaring hebben.

    Het is belangrijk dat de bretels op de juiste manier gedragen worden. Zoals op de afbeeldingen. De legging kan niet aangehouden worden tijdens het slapen.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »